Cel mai simplu desert pe care orice gospodină îl face? Fursecurile! Însă, secretul reţetei perfecte de fursecuri fragede constă în consistenţa pe care o obţii atunci când mixezi ingredientele. Încearcă această variantă şi vei vedea că e absolut savuroasă!

Ingrediente pentru Fursecuri fragede 

  • 250 g făină
  • 200 g unt
  • 50 g zahăr pudră
  • 2 gălbenuşuri
  • esenţă de vanilie, după gust
  • zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare Fursecuri fragede 

1 Mixezi untul cu zahărul până capătă o consistenţă fină, apoi încorporezi unul câte unul gălbenuşurile. Adaugi esenţa de vanilie, apoi făina.
2Când compoziţia are o consistenţă cremoasă, o pui în poş şi formezi fursecurile direct în tava tapetată.
3Le ţii la cuptor, încălzit în prealabil, până se rumenesc. După ce s-au răcorit, le pudrezi cu zahăr.

Loading...