Avocado umplut cu ton
Se prepară rapid şi este recomandată de nutriţioniştii din întreaga lume ce sunt adepţii unei diete echilibrate şi sănătoase de tip paleo.
Ingrediente avocado umplut cu ton
2 avocado bine coapte
4 linguri zeamă de lămâie
150 g ton în suc propriu
150 g iaurt sau maioneză
1 ceapă roșie
1 lămâie
sare și piper, după gust
Mod de preparare avocado umplut cu ton
Cureți avocado de coajă, le tai pe jumătate, îndepărtezi sâmburele și stropești cu 2 linguri de zeamă de lămâie. Scurgi tonul și-l amesteci cu ceapa tăiată mărunt.
Combini iaurtul cu restul de zeamă de lămâie și-l torni peste salata de pește. Poți amesteca și cu maioneză.
Umpli fiecare jumătate de avocado cu acest amestec de pește și dai la rece 30 de minute.