Beignets, reţeta de gogoşi franţuzeşti

Beignets sau gogoşile franţuzeşti sunt un desert ideal şi foarte uşor de realizat pentru întreaga familie, şi vor fi cu siguranţă pe placul tuturor.
De ce ai nevoie pentru a pregăti gogoşile franţuzeşti
10 g drojdie uscată
330 ml apă caldă
100 g zahăr
1 linguriţă sare
2 ouă
230 ml lapte
870 g făină
55 g margarină
ulei vegetal, pentru prăjit
55 g zahăr pudră
Cum pregăteşti gogoşile franţuzeşti
Într-un bol dizolvi drojdia în apă caldă. Adaugi zahărul, sarea, ouăle, laptele şi amesteci bine. Presari jumătate din cantitatea de făina şi baţi până se încorporează bine. La final, pui margarina şi restul de făină. Acoperi şi laşi deoparte 2-3 ore.
Formezi din aluat gogoşile de mărimi potrivite şi le prăjeşti în uleiul puţin încins. Serveşti imediat cu zahăr pudră pe deasupra.
Sursa http://allrecipes.com/recipe, http://www.epicurious.com