Somon cu sos de muştar
Peştele pe grătar este unul dintre cele mai sănătoase şi uşor de preparat feluri de mâncare. Iată cum se face somonul cu sos de muştar!
De ce ai nevoie pentru somon cu sos de muştar
2 linguri muştar
1 lingură ulei de măsline
1 lingură miere
piper
pătrunjel
2 fileuri de somon
Cum se prepară somonul cu sos de muştar
Amesteci muştarul cu uleiul şi mierea. Adaugi piper şi pătrunjel tocat după gust. Ungi fileurile cu sosul de muştar şi le tai în jumătate. Aşezi pe grătarul încins peştele, cu pielea în jos şi laşi să se rumenească 5-6 minute. Întorci pe partea cealaltă şi mai ţii 3-4 minute. Stingi flacăra şi mai aştepţi 3 minute înainte să-l iei de pe grătar.
Sursa foto http://www.foodiegirlchicago.com