Supă de legume cu perişoare de pui

Fierbinţi, acre, de legume, de carne, cu tăiţei... Nu există casă din România fără „zamă”. În plus, nutriţioniştii spun că nu îngraşă!
Ingrediente
1 piept pui 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 2 ardei graşi 1 ou 2 linguri orez pătrunjel sare după gu
Preparare
Cureţi morcovii şi rădăcina de pătrunjel şi le tai chinezeşte, adică bastonaşe subţiri. Speli şi carnea şi o pui la fiert cu morcovii şi rădăcina de pătrunjel, ca pentru supă. Ai grijă să iei spuma ori de câte ori se formează. Scoţi carnea fiartă pe jumătate şi o treci prin maşina de tocat. În tocătură adaugi orezul şi oul, pui pătrunjel tocat, potriveşti de sare şi formezi perişoarele. Le pui la fiert înapoi în oala cu legume, adaugi şi ardeiul şi laşi să fiarbă împreună.