Supă de legume cu perişoare de pui

supa de legume cu perisoare de pui jpeg

Fierbinţi, acre, de legume, de carne, cu tăiţei... Nu există casă din România fără „zamă”. În plus, nutriţioniştii spun că nu îngraşă!

Ingrediente

1 piept pui 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 2 ardei graşi 1 ou 2 linguri orez pătrunjel sare după gu

Preparare

Cureţi morcovii şi rădăcina de pătrunjel şi le tai chinezeşte, adică bastonaşe subţiri. Speli şi carnea şi o pui la fiert cu morcovii şi rădăcina de pătrunjel, ca pentru supă. Ai grijă să iei spuma ori de câte ori se formează. Scoţi carnea fiartă pe jumătate şi o treci prin maşina de tocat. În tocătură adaugi orezul şi oul, pui pătrunjel tocat, potriveşti de sare şi formezi perişoarele. Le pui la fiert înapoi în oala cu legume, adaugi şi ardeiul şi laşi să fiarbă împreună.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg