Încearcă un desert delicios cu această reţetă de gogoşi cu brânză şi zmeură, care îţi va încânta papilele gustative.

De ce ai nevoie pentru a pregăti gogoşi cu brânză şi zmeură

ulei pentru prăjit

350 g brânză proaspătă de vaci

1 ou

esenţă de vanilie, după gust

60 g făină

zahăr, după gust

1 lingură praf de copt

1 lingură bicarbonat de sodiu

sare, după gust

zahăr pudră, dupa gust

Pentru gemul de zmeură

125 g zmeură

cuişoare, după gust

zahăr, după gust

1 lingură zeamă de lămâie

coajă de lămâie rasă, după gust

Cum pregăteşti gogoşi cu brânză şi zmeură

Combini într-un bol zmeura, zahăr, cuişoarele, zeama de lămâie şi coaja de lămâie rasă. Dai pe foc 4-5 minute până începe să dea în clocot, apoi laşi la răcit. Într-un alt bol amesteci brânza, oul şi esenţa de vanilie. Separat mixezi făina, zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi sare.

Torni conţinutul cu brânză peste cel cu făină. Încingi uleiul, formezi gogoşile şi le prăjeşti aproximativ 2 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu crema de zmeură şi zahăr pudră pe deasupra.

Sursa https://vivalafood.com

Beignets- Reţeta de gogoşi franţuzeşti

Cele mai bune gogoşi cu fructe confiate

Loading...