Gogoşi cu brânză şi zmeură, desertul rapid şi gustos
Încearcă un desert delicios cu această reţetă de gogoşi cu brânză şi zmeură, care îţi va încânta papilele gustative.
De ce ai nevoie pentru a pregăti gogoşi cu brânză şi zmeură
ulei pentru prăjit
350 g brânză proaspătă de vaci
1 ou
esenţă de vanilie, după gust
60 g făină
zahăr, după gust
1 lingură praf de copt
1 lingură bicarbonat de sodiu
sare, după gust
zahăr pudră, dupa gust
Pentru gemul de zmeură
125 g zmeură
cuişoare, după gust
zahăr, după gust
1 lingură zeamă de lămâie
coajă de lămâie rasă, după gust
Cum pregăteşti gogoşi cu brânză şi zmeură
Combini într-un bol zmeura, zahăr, cuişoarele, zeama de lămâie şi coaja de lămâie rasă. Dai pe foc 4-5 minute până începe să dea în clocot, apoi laşi la răcit. Într-un alt bol amesteci brânza, oul şi esenţa de vanilie. Separat mixezi făina, zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu şi sare.
Torni conţinutul cu brânză peste cel cu făină. Încingi uleiul, formezi gogoşile şi le prăjeşti aproximativ 2 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu crema de zmeură şi zahăr pudră pe deasupra.
Sursa https://vivalafood.com
Beignets- Reţeta de gogoşi franţuzeşti
Beignets- Reţeta de gogoşi franţuzeşti