Lasagna cu vinete, fără carne

lasagna jpeg

Nu ai nevoie de multe ingrediente sau de carne pentru a prepara o delicioasă lasagna. Vinetele sunt cele mai recomandate bune pentru lasagna.

De ce ai nevoie pentru lasagna cu vinete

1 vânătă

100 g spanac

2 linguri ulei

3 ouă

200 g sos de roşii

300 g brânză rasă

Cum se prepară lasagna cu vinete

Dai drumul la cuptor. Tai vânăta felii de aproximativ 1 cm grosime. Ungi feliile cu ulei şi le coci la cuptor 20 de minute, având grijă să le întorci la jumătatea timpului.

Fierbi un minut spanacul în apă cu sare, apoi îl scurgi. Baţi ouăle cu sare şi piper, apoi încingi puţin ulei în tigaie şi prepari o omletă, pe care o tai făşii subţiri ca tăiţeii, după ce s-a răcorit.

Tapetezi o tavă, aşezi un strat de  sos, unul de ouă, unul de brânză, unul de spanac, unul de vinete şi repeţi până când termini ingredientele, deasupra fiind brânză rasă. Dai tava la cuptor 15-20 de minute.

Sursa https://wildrootskitchen.com

https://wildrootskitchen.com