Da, se poate. Aceste macaroane nu sunt tocmai cu brânză, dar ingredientele formează un sos cremos similar cu cel de brânză. E o reţetă perfectă pentru cei intoleranţi la lactoză. Se face rapid, iar dacă vrei să prepari mai multe porţii, dublează sau triplează ingredientele.

 

Ce ai nevoie: 

 

1 cană de paste fără gluten şi ou 

1 cană de apă 

¼ cană de piure de morcov 

½ linguriţă de muştar 

½ linguriţă turmeric 

¼ linguriţă praf de ceapă 

¼ linguriţă ketchup (opţional)  

Într-un bol pe care îl poţi băga la microunde combină pastele şi apa şi lasă-l pentru 2 minute la cea mai mare treaptă a cuptorului cu microunde. Amestecă şi mai pune încă 2 minute până apa este absorbită. 

Adaugă morcovul, mirodeniile, ceapa, sare, piper şi amestecă bine. Mai pune 2 minute la microunde şi serveşte.  

 

Loading...