Pui cu broccoli şi brânză, la cuptor
O combinaţie absolut delicioasă, de carne de pui cu broccoli şi brânză cremoasă, toate preparate la cuptor. Este un preparat pe care îl poţi servi atât la cină cât şi la prânz. ;
- Porții: 4
- Timp total: 1h
- Pregătire: 20 min
- Gătire: 40 min
- Categorie: fel principal
Ingrediente
1 piept de pui
1 buchet broccoli
50 g unt
50 g făină
10 căţei de usturoi
300 ml lapte
100 g caşcaval
50 g pesmet
sare
piper
Mod de preparare
Rupi broccoli bucheţele şi-l speli sub un jet de apă rece. Tai pieptul de pui cubuleţe şi-l căleşti în jumătate de unt. După ce s-a rumenit, îl pui în tava de cuptor, adaugi broccoli, restul de unt tăiat cubuleţe, laptele amestecat cu făina, sare şi piper după gust şi căţeii de usturoi zdrobiţi. Presari pe deasupra caşcavalul ras şi pesmetul şi bagi tava la cuptor 30-40 de minute.
Sursa foto http://www.lemoinefamilykitchen.com/