Pizza cu piept de pui
Băgată la cuptor, acoperită cu sos de roşii, cu caşcaval, cu carne sau încărcată cu legume, există atât de multe moduri de a pregăti o pizza! Poţi spune despre vreuna că nu este delicioasă? Dificultate medie / Preparare: 1 h / 1 pizza Ingrediente piept de pui fiert şi tăiat bucăţi mici 500 g roşii cherry tăiate rondele 1 ceapă 175 g mozzarella tăiată felii sos de roşii rucolla 100 g măsline Pentru aluat 250 g făină 125 ml apă caldă sare ½ pliculeţ drojdie uscată 1 lingură ulei Dizolvi drojdia în apă şi apoi adaugi peste făină împreună cu uleiul şi sarea. Frămânţi aluatul până devine nelipicios. Îl laşi la dospit 30 de minute şi apoi îl aşezi în tavă. Ungi aluatul cu sosul de roşii, pui mozzarella, roşiile, puiul şi ceapa tăiată rondele, presari sare după gust şi bagi la cuptor. Când este aproape gata, adaugi măslinele întregi şi pui câteva fire de rucolla.