Salată de năut cu sfeclă şi brânză de capră

1 shutterstock 1196413495 jpg jpeg

Încearcă şi tu la tine acasă acest preparat delicios şi hrănitor, pentru zilele în care vrei sa renunţi la carne. Foarte uşor de preparat!

Ingrediente

300 g năut la cutie

220 g sfeclă roşie

150 g brânză de capră

100 g baby spanac

30 g fistic

40 ml ulei măsline

zeamă de la o lămâie bio

1 linguriţă zahăr brut

sare, după gust

piper, după gust

condimentul preferat, pentru decor

Speli sfecla, baby spanacul şi scurgi brânza de capră şi năutul de apa. Sfecla o cureţi, o tai felii şi o fierbi. Tai brânza de capră cubuleţe şi o dai deoparte. Părpăleşti baby spanacul şi fisticul într-o tigaie cu zahărul şi 2 linguri de ulei preţ de 3 -4 minute. 

Într-o farfurie adâncă pui năutul, sfecla fiartă, baby spanacul şi fisticul. Stropeşti salata cu restul uleiului, zeama de lămâie, sarea şi piperul, după gust şi condimentul preferat. Serveşti proaspăt.

Încearcă acum şi alte reţete de salate pentru o dietă bogată în nutrimente. Dă click pe imaginile de mai jos!

image

Reţeta#1: Salată cu ton şi ouă fierte

image

Reţeta#2: Salată cu piept de curcan

image

Reţeta#3: Salată cu avocado

Foto: Shutterstock

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}