Salată de năut cu sfeclă şi brânză de capră
Încearcă şi tu la tine acasă acest preparat delicios şi hrănitor, pentru zilele în care vrei sa renunţi la carne. Foarte uşor de preparat!
Ingrediente
300 g năut la cutie
220 g sfeclă roşie
150 g brânză de capră
100 g baby spanac
30 g fistic
40 ml ulei măsline
zeamă de la o lămâie bio
1 linguriţă zahăr brut
sare, după gust
piper, după gust
condimentul preferat, pentru decor
Speli sfecla, baby spanacul şi scurgi brânza de capră şi năutul de apa. Sfecla o cureţi, o tai felii şi o fierbi. Tai brânza de capră cubuleţe şi o dai deoparte. Părpăleşti baby spanacul şi fisticul într-o tigaie cu zahărul şi 2 linguri de ulei preţ de 3 -4 minute.
Într-o farfurie adâncă pui năutul, sfecla fiartă, baby spanacul şi fisticul. Stropeşti salata cu restul uleiului, zeama de lămâie, sarea şi piperul, după gust şi condimentul preferat. Serveşti proaspăt.
Încearcă acum şi alte reţete de salate pentru o dietă bogată în nutrimente. Dă click pe imaginile de mai jos!
Reţeta#1: Salată cu ton şi ouă fierte
Reţeta#2: Salată cu piept de curcan
Reţeta#3: Salată cu avocado
Foto: Shutterstock
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}