Prăjitură cu căpşuni şi frişcă

prajitura capsuni jpeg

Un desert delicious, prăjitura cu căpşuni şi frişcă va fi arma ta secretă din bucătărie.

Ingrediente

1 aluat foitaj

4 pliculeţe budincă de vanilie

500 ml lapte

100 g pişcoturi

400 g căpşuni, feliate

250 g frişcă

Mod de preparare – Prăjitură cu căpşuni şi frişcă

Preîncălzeşti cuptorul la 230 °C. Întinzi aluatul într-o tavă tapetată, îndoi marginile în interior, apoi acoperi cu hârtie de copt. Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până se rumeneşte. Mixezi budinca cu laptele până la omogenizare.

Aşezi jumătate din pişcoturi în tavă, când aluatul s-a răcit complet. Acoperi cu jumătate din cantitatea de budincă şi 200 g căpşuni. Continui cu încă un strat de pişcoturi, budinca rămasă şi căpşuni, păstrând câteva deoparte. Acoperi prăjitura cu frişcă. Dai la rece 1 oră. Decorezi cu căpşunile păstrate.

Sursa https://www.pillsbury.com

https://www.pillsbury.com