Somon la cuptor – Cea mai simplă reţetă
Când vrei să pregăteşti peşte, dar nu ai timp de o reţetă complicată, încearcă somonul la cuptor cu mirodenii.
Ingrediente
2 linguri ulei 2 căţei de usturoi, pisaţi 1 ¼ linguri zeamă de lămâie 450 g file de somon 2 linguri coriandru, tocat sare piper felii de lămâie, pentru servire
Mod de preparare – Somon la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Combini uleiul cu usturoiul, zeama de lămâie, 1 lingură de coriandru, sare şi piper, după gust. Pui somonul la marinat în acest amestec 15 minute.
Transferi peştele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor aproximativ 15 minute. Serveşti cu restul de coriandru şi felii de lămâie.
Sursa https://rasamalaysia.com