Ce poate fi mai delicios decât să combini două deserturi apetisante, negresa cu ciocolată şi o îngheţată răcoritoare, cu aromă de vanilie? Răsfaţă-te şi tu cu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!

Ingrediente

60 g unt

70 g ciocolată

100 g zahăr alb

100 g zahăr brun

60 g pudră de cacao

30 g făină

1 praf de sare

esenţă de vanilie, după gust

2 ouă

100 g bucăţi de ciocolată, pentru ornat

Pentru topping

îngheţată de vanilie

sirop de ciocolată

ornamente colorate pentru prăjituri

cireşe, opţional

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 176 °C. Topeşti untul împreună cu ciocolata, la microunde. Încorporezi zahărul. Adaugi pudra de cacao, făina, praful de sare, esenţa de vanilie şi ouăle. Mixezi compoziţia, până obţii un amestec omogen. Combini cu bucăţile de ciocolată.

Împarţi aluatul în două tigăi de fontă. Dai la cuptor, aproximativ 25 de minute. Laşi la răcit, câteva minute. Serveşti cu îngheţată şi orice alt topping doreşti.

Sursa http://therecipecritic.com

Loading...