Nuggets de pui crocante şi sănătoase

1 captura de ecran din 2019 07 24 la 15 40 20 png png

Nuggets de pui sunt favoritele copiilor, motiv pentru care ţi-am pregătit o reţetă mai sănătoasă decât variantele la fast food. Aceste bucăţele de pui crocante vor fi deliciul celor mici, însă le poţi pregăti şi pentru adulţi, alături de o salată de rucola sau într-o salată delicioasă cu avocado şi pui.

Ingrediente:

2 ouă 190 g fulgi de quinoa 60 g făină de migdale 500 g piept de pui Ulei de măsline Sos de tomate sau ketchup pentru servire

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 180 de grade. Pune o foaie de copt într-o tavă. Bate ouăle într-un bol, iar pe o farfurie plată combină fulgii de quinoa şi făina de migdale cu sare şi piper. Taie pieptul de pui bucăţele mici şi dă-le pe fiecare prin ou apoi prin amestecul de quinoa. Pune bucăţele de pui pe tavă şi unge-le cu puţin ulei. Coace bucăţelele de pui pentru 20 de minute până se rumenesc. Serveşte-le cu ketchup. 

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/gluten-free-chicken-nuggets-30782

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/gluten-free-chicken-nuggets-30782