Atunci când ai poftă de o porţie de ouă jumări, combină-le cu somon afumat şi vei un obţine un preparat perfect pentru micul dejun sau ca aperitiv.

Ingrediente

6 ouă

75 ml lapte

arpagic tocat, după gust

1 lingură unt

ceapă verde tocată, după gust

4 felii pâine

100 g somon afumat

sare

piper

Mod de preparare

Într-un bol, baţi ouăle cu laptele şi arpagic. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Topeşti puţin unt într-o tigaie. Căleşti ceapa verde, timp de 3-4 minute. Adaugi ouăle şi laşi pe foc aproximativ 20 de secunde. Amesteci şi scoţi în funcţie de cât de moi vrei să iasă. Prajeşti feliile de pâine şi le ungi cu restul de unt. Împarţi ouăle jumări în mod egal. Serveşti cu bucăţele de somon afumat şi ceapă verde.

Sursa https://realfood.tesco.com

Loading...