Pandişpan cu cacao

pandispan inimioare cacao jpeg

Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, acest pandişpan cu cacao poate fi o alegere potrivită pentru a vă impresiona partenerul într-un mod foarte plăcut.

Ingrediente pentru pandişpan cu cacao

5 ouă 150 g zahăr 125 g făină 1 pliculeţ zahăr vanilat coajă de lămâie sau portocală, după gust 1 lingură margarină pentru tăvi 2 linguri cacao zahăr pudră ½ linguriţă scorţişoară (opţional)

Mod de preparare pentru pandişpan cu cacao

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până se obţine o cremă, apoi se adaugă făina, zahărul vanilat, cacaua şi coaja de lămâie dată pe răzătoare, opţional şi scorţişoară. Se bat albuşurile spumă tare şi apoi se adaugă peste compoziţia de la punctul unu, amestecând numai de jos în sus. Se ung tăvile cu margarină, se toarnă compoziţia şi se dă la cuptor la foc mic. După ce acest pandişpan cu cacao s-a copt, se lasă să se răcească şi apoi se presară cu zahăr.

Tort negresă

Tort negresă

Tartă cu mere, săracă în potasiu

Tartă cu mere, săracă în potasiu

Tartă cu dovleac şi ciocolată albă

Tartă cu dovleac şi ciocolată albă