Dacă inspiraţia te-a părăsit, pastele sunt soluţia optimă: mai adaugi doar câteva ingrediente şi masa e gata. Le încerci?

 

 

Ingrediente

  • 500 g pappardelle
  • 500 g pulpă vită
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 500 ml suc de roşii
  • sare
  • piper
  • ½ linguriţă oregano uscat
  • 1 praf de chilli
  • 2 linguri parmezan ras
  • verdeaţă tocată

 

Speli carnea şi o pui la fiert, îndepărtând spuma ori de câte ori este cazul. O laşi pe foc până e aproape gata, o scoţi şi o mărunţeşti.

Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti în ulei de măsline până devine sticloasă, Adaugi carnea, sucul de roşii, oregano, praful de chilli, apoi potriveşti gustul de sare şi piper. Fierbi la foc mic, sub capac, 20-30 de minute, până se îngroaşă sosul.

Între timp, fierbi pastele în apă clocotită cu puţină sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.

Torni sosul de carne peste paste, presari parmezan ras şi decorezi cu verdeaţa preferată.

FOTO: Shutterstock

Dacă ţii post, poţi prepara aceste paste, la fel de savuroase: Paste cu roşii cherry şi avocado

 

 

Loading...