O reţetă savuroasă, perfectă de servit la masa de prânz.

Ingrediente:

200 grame de paste penne rigate
250 grame de ghebe
200 ml de smântână
50 grame de brânză de oaie
75 grame brânză cu mucegai
25 grame de unt
1 ceapă mică
4 căţei de usturoi
4-5 frunze de busuioc
piper
sare

Mod de preparare:

Se topeşte untul într-o tigaie şi se adaugă ceapa şi 2 căţei de usturoi tocaţi mărunt. Se adaugă apoi smântâna, piperul, sarea şi cele două tipuri de brânză. Se lasă pe foc până când compoziţia se transformă într-un sos cremos. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se încinge ulei de măsline într-un vas şi se adaugă ciupercile şi cei doi căţei de usturoi rămaşi. Când este gata, se ia usturoiul din recipient, iar ciupercile se vor amesteca cu pastele şi sosul alb. Se aşează pe farfurie şi se presară busuioc tocat peste.

Sursa: wholefoodmarket.com

Loading...