Nmic nu se compară cu reţeta delicioasă de paste cu sos de unt, usturoi şi pătrunjel, motiv pentru care îţi recomandăm să încerci această reţetă simplă şi rapidă.

Paste cu sos de unt, usturoi şi pătrunjel - ingrediente necesare:

- 250 de grame de paste (spaghetti ori penne, în funcţie de preferinţă)
- cinci căţei de usturoi
- 75 grame de unt
- o legătură de pătrunjel tocat mărunt
- sare şi piper, după gust

Paste cu sos de unt, usturoi şi pătrunjel - mod de preparare:

Pune pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Nu uita să adaugi şi un strop de sare. La final, trece-le printr-un jet de apă rece şi pune-le la scurs.

Într-o tigaie mare, pune untul şi căleşte usturoiul la foc mediu. Adaugă apoi pastele şi amestecă bine, după care adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Condimentează cu sare şi piper, după gust, iar apoi savurează-le calde.

Poftă bună! 

Loading...