În săptămâna albă, poţi găti nişte paste grozave fără carne, după o reţetă italiană.

De ce ai nevoie ca să faci paste fără carne după o reţetă italiană:

1 pachet de paste

2 linguri de unt

2 căţei de usturoi tocat

2 linguri de făină

350 ml lapte

1/2 cană (110 ml) smântână groasă

câteva roşii tocate

1/2 cană (110 g) brânză parmezan rasă

sare, piper negru

1/4 cană (50 g) busuioc mărunţit

Cum prepari paste fără carne după o reţetă italiană:

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiţă mare, topeşti untul la foc mediu-iute. Adaugi usturoiul şi căleşti 2 minute până se înmoaie, fără să se ardă. Adaugi peste el făina şi prăjeşti 2-3 minute, amestecând frecvent. Toarnă şi laptele şi smântâna. Adaugă roşiile. Lasă să fiarbă, redu focul şi lasă 5 minute până începe să se îngroaşe. Asezonează cu sare şi piper şi adaugă şi brânza parmezan. Adaugă şi pastele fierte, amestecându-le uşor. La servire presară busuioc proaspăt.

Sursa: https://www.foodfanatic.com

Loading...