Încearcă o reţetă apetisantă de peşte alb în sos de tomate cu fasole boabe, pe care o asezonezi cu verdeţuri, pentru un plus de gust.

Ingrediente

1 lingură ulei
2 căţei de usturoi, pisaţi
busuioc, după gust
pătrunjel, după gust
4-5 roşii, feliate
350 g fasole albă la conservă
2 bucăţi file de peşte alb
100 ml supă de pui sau legume
4 linguri unt
parmezan ras, după gust
sare
piper

Mod de preparare – Peşte în sos de tomate cu fasole boabe

Într-un bol, amesteci uleiul, usturoiul, busuioc tocat şi pătrunjel. Adaugi sare şi piper, după gust. Combini sosul cu roşiile şi boabele de fasole, scurse şi clătite. Laşi la marinat câteva minute.

Condimentezi bucăţile de peşte cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie aproximativ 4 minute, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Transferi pe o farfurie.

În aceeaşi tigaie pui untul şi amestecul de roşii cu fasole. Laşi să clocotească uşor, până ce sosul începe să se îngroaşe. Încorporezi supa de pui. Sărezi şi piperezi, după gust. Întorci peştele în tigaie şi îl acoperi cu sos. Serveşti cu frunze de busuioc.

Sursa https://pinchofyum.com

Loading...