Durează doar 35 de minute să o faci, iar crusta pufoasă, caldă şi crocantă în exterior este tot ce îţi poţi dori într-o duminică dimineaţă leneşă. Cubacon şi brânză în înterior, sau ouă, roşii şi cârnaţi, această pizza pentru micul dejun poate fi schimbată în funcţie de preferinţe. Poţi adaugă ciocolată în mijloc şi ţi-a ieşt un desert minune.

Ingrediente:

1 pachet de aluat de pizza

1 cană de brânză ricota

5 felii de bacon

4 căni de brânză mozarella

Piper

Ulei

Spanac

Încinge cuptorul la 220 de grade celsius. Ocupă-te de aluat şi rulează-l astfel încât să îţ iasă o formă rotundă. Ia o tigaie de fontă şi pune aluatul în ea, îndoind marginile. Întinde ricota în mijloc, mozarella, baconul şi piperul şi lasă totul să se gătească timp de 3 minute la foc mare. După, ia tigaia şi pune-o pentru 20 de minute în cuptor, până ce brânza este rumenă.

Între timp, trage spanacul în tigaie 1 minute, scurge-l şi când scoţi pizza din cuptor, pune-l pe deasupra. Taie pizza în cateva felii, depinde de mărimea tigăii, şi serveşte-o!

Sursa: myrecipes

Loading...
Evaluează articolul