Bucătăria italiană, sărbătorită de Antonio şi Michael Passarelli, la atelierul „Click! Poftă bună!“

1 dsc 4924 jpg jpeg

Orice demonstraţie culinară trebuie să îmbrace forma unui spectacol! Pentru că bucătăria este locul în care se leagă cele mai trainice prietenii. Este locul în care carnea, pastele, condimentele şi restul ingredientelor capătă formă în preparate pe care cu greu le poţi uita! Miercuri, 27 martie am avut o seară magică la 14th Lane, o nouă locaţie chic-urbană din Bucureşti. Redacţia revistei „Click! Poftă bună!“ a organizat a IV-a ediţie a Atelierelor de gătit „Click! Poftă bună!“. Peste 100 de cititori s-au adunat împreună cu noi ca să descoperim împreună tainele bucătăriei italiene alături de celebrul bucătar Antonio şi fiul său, Michael Passarelli, un talentat chef din noua generaţie. Gazda evenimentului a fost simpaticul Dezbrăcatu′, de la Prima TV, iar parteneri ne-au fost pastele Hutton şi Bella. ;

Cei doi magicieni ai bucatelor italiene, chefii Antonio şi Michael, au făcut o demonstraţie live de gătit la 14th Lane, presărată cu numeroase sfaturi şi ponturi în ceea ce priveşte bucătăria din Peninsulă. Ei au preparat penne alla crudaiola (cu paste oferite de Hutton), salată cu piept de pui, ghimbir şi lime, precum şi o delicioasă pizza, realizată cu blat oferit de Bella. Cei prezenţi au degustat aceste bunătăţi, plăcinte Bella, dar şi deliciile de la bufetul oferit de cateringul Spoonful, coordonat de cheful Andrei Ţandără, precum şi delicioasele şi elegantele deserturi de la Mousserie, purtând semnătura tinerei şi pasionatei Roxana Tănase.

14th Lane

paste oferite de Hutton

Bella

 plăcinte Bella

Spoonful

Andrei Ţandără

Mousserie

Roxana Tănase.

Talentatele fetiţe din trupa de gimnastică estetică CS Ritmica au susţinut câteva moment artistice antrenante şi vesele. Clubul Sportiv Ritmica (gimnastica estetica, dansuri moderne şi balet pentru copii) a obţinut recent medalia de bronz la Cupa Mondiala de gimnastică estetică de grup, desfăşurată în Bulgaria. Invitaţii „Click! Poftă bună!“ şi toţi cei prezenţi au putut pleca acasă cu amintiri foto de la Photosnacks.

CS Ritmica

Photosnacks

Antonio Passarelli, care are peste 50 de ani petrecuţi în bucătării profesioniste, a mărturisit că se simte provocat în bucătărie de suflul nou pe care i-l dă fiul său, Michael. Acesta din urmă a lucrat în mai multe restaurante din Europa, în ultimii ani, pentru ca în prezent să opteze pentru echipa restaurantului Diplomatic din Mamaia. Chiar dacă adaptaţi reţetele din bucătăria italiană pentru gusturile voastre, Michael Passarelli are un sfat: alegeţi întotdeauna ingrediente locale de bună calitate, cum sunt şi delicioasele paste Hutton, şi nu veţi da greş.

paste Hutton

FOTO: Sorin Stana



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg