Ce mănâncă Elon Musk într-o zi obișnuită. În studenție a avut buget de un dolar pe zi

După recenta achiziție a rețelei Twitter, Elon Musk a făcut o glumă pe contul său unde a scris: „Voi cumpăra și Coca-Cola, ca să pun cocaina înapoi în ea“. Deși controversată, declarația are un sâmbure de adevăr. Rețeta originală a băuturii, creată în 1886, de un farmacist din SUA, conținea un extras din cocaină obținut din frunzele de coca. La vremea respectivă, această substanță nu era ilegală.

elon musk hp jpeg

Elon Musk recunoaște că este gurmand

Trecând peste postările controversate, CEO-ului SpaceX, Tesla și noului proprietar al Twitter îi place să mănânce și nu întotdeauna foarte sănătos.

„Mâncarea este grozavă. Prefer să mănânc o mâncare gustoasă decât una sănătoasă, chiar dacă asta înseamnă să trăiesc mai puțin“, a declarat el la podcastul „The Joe Rogan Experience“.

Miliardarul, care recunoaște că muncește 80-90 de ore pe săptămână, are nevoie de energie, așa că își începe ziua cu o cafea, dar, de obicei, sare peste micul dejun. Atunci când îl ia, îi place să mănânce omletă dimineața. La prânz preferă mâncăruri franțuzești, iar seara recunoaște că mănâncă foarte mult, deși nu e cel mai sănătos obicei.

La cină preferă mâncăruri consistente, pline de proteine, precum fripturile la grătar. Totodată, îi place Cola dietetică, iar dintre băuturile alcoolice optează pentru whisky și vin.

Elon Musk (50 de ani) are un antrenor personal și face diverse exerciții, deși nu este atras de sport. Preferă să ridice greutăți decât să alerge pe bandă.

A trăit cu un dolar pe zi

Când miliardarul Elon Musk era student la Universitatea Queen din Kingston (Ontario, Canada) a avut o scurtă perioadă în care a cheltuit doar un dolar pe zi pentru mâncare și s-a descurcat cu succes.

„Nivelul meu de viață a fost destul de scăzut. Așa că m-am gândit că aș putea să locuiesc într-un apartament mizerabil, să fiu bine și să nu mor de foame“, a declarat el la podcastul „StarTalk“.

Astfel, Musk a făcut acest experiment pentru a-și da seama dacă ar putea trăi cheltuind atât de puțin pe mâncare. După cum s-a dovedit, un buget lunar de 30 de dolari a fost suficient. „Totuși, după o vreme te saturi de portocale și de hotdog“, a mai spus el.