Cheeky Girls, Valentin Sanfira şi Bogdan Vlădău la „Cireaşa de pe tort“

cireasa de pe tort jpeg

Cheeky Girls, Valentin Sanfira şi Bogdan Vlădău au gătit limbă de vacă, creier, fudulii şi târtiţe de curcan, la “Cireaşa de pe tort”

Cel de-al 14-lea sezon al emisiunii “Cireaşa de pe tort” începe la Prima TV pe 26 februarie, de la ora 19:30, cu o provocare pentru primele patru vedete care îşi dau examenul în gastronomie. Pentru Valentin Sanfira, Bogdan Vlădău, Monica şi Gabriela de la “Cheeky Girls” maestrul bucătar Horia Vîrlan s-a gândit la câte un ingredient surpriză, pe care vedetele să-l pregătească la felul principal.

Astfel, joi, 26 februarie, îl vedeţi pe Valentin Sanfira cum găteşte limbă de vacă, cu praz şi măsline. “Nu am mai mâncat niciodată aşa ceva şi iniţial nu am ştiut ce este”, a spus artistul.

Bogdan Vlădău a ţinut post, aşa că la cina pregătită de Valentin s-a ales cu o porţie de praz cu sare. În schimb, când i-a venit rândul să gătească, a dat fuga la restaurant de unde a cumpărat aperitivul, format din humus, tabouleh şi baba ganoush. În cazul lui Bogdan ingredientul surpriză a fost creierul, pe care l-a gătit după sfaturile unui prieten ceva mai priceput în gastronomie. Vedeţi cum vineri, 27 februarie, la Prima TV.

În seara în care Monica de la Cheeky Girls a fost gazdă, fuduliile de curcan au fost “vedete”. Ingredientul surpriză pe care Monica l-a pregătit la felul principal a stârnit tot felul de glume în rândul oaspeţilor. Gabrielei i-au plăcut foarte mult fuduliile şi a mâncat şi porţia lui Bogdan. Seara a culminat cu jocul “Adevăr sau Provocare”. Îmbrăcat la costum, Bogdan Vlădău a făcut flotări şi, în timp ce le executa, a trebuit să latre. Valentin a imitat o găină, a mâncat un ardei iute, iar fetele au dezvăluit tot felul de lucruri personale. Despre ce este vorba, aflaţi sâmbătă, 28 februarie.

Cheeky Gabriela a încheiat săptămâna de ospăţ la “Cireaşa de pe tort” cu un mini-recital susţinut împreună cu sora ei. Piesa “Cheeky Song” a făcut senzaţie, iar Valentin şi Bogdan au intrat în rolul de Cheeky Boys. Pentru cină, Gabriela a pregătit pastă de măsline, tartă cu fructe de mare şi salată de avocado cu mango, iar la felul principal a servit târtiţe de curcan şi risotto cu legume. Ce părere au avut invitaţii despre cina pregătită de Cheeky şi cum s-au distrat vedetele, vedeţi duminică, 1 martie, la Prima TV.

Care dintre cele patru staruri s-a descurcat mai bine în bucătărie şi a primit trofeul şi titlul de “Gazdă perfectă”, aflaţi urmărind “Cireaşa de pe tort”, de joi până duminică (26 februarie – 1 martie), de la ora 19:30, la Prima TV.