Chilli con carne, după reţeta unui bucătar din Arad participant la Chefi la Cuţite

646x404 jpeg

Bucătarul arădean Raul Vidican, care participă la show-ul TV culinar „Chefi la Cuţite“ ne-a dezvăluit secretul mâncării chilli con carne sau tocana mexicană.

Bucătarul arădean Raul Vidican explică pentru adevarul.ro o reţetă savuroasă. Nu este greu de făcut şi totul este gata în maxim o oră. “Este un preparat delicios care se prepară relativ uşor. Baza este carnea tocată de vită şi fasolea, iar ardeiul iute (chilli) dă un plus de gust”, spune bucătarul arădean Raul Vidican.

Pentru a prepara patru porţi de chilli con carne avem nevoie de: carne tocată de vită 500 de grame, o bucată de ceapă, 30 de mililitri de ulei, un morcov, o bucăţică de ţelină, 200 de mililitri de vin roşu, 500 de grame de fasole roşie din conservă, sare, piper, oregano, busuioc, chilli.

Află cum se prepară chilli con carne pe adevarul.ro.

Află cum se prepară chilli con carne pe adevarul.ro.