Legumele congelate, la fel de nutritive ca cele proaspete

646x404 jpeg

Fructele şi legumele îngheţate pot avea o doză mai mare de vitamine şi antioxidanţi, potrivit unui studiu dublu efectuat de cercetători de la University of Chester şi Leatherhead Food Research.

În două cazuri din trei, s-a descoperit că fructele congelate conţineau mai mulţi antioxidanţi, inclusiv vitamina C, luteină şi betacaroten, decât fructele şi legumele proaspete. Rachel Burch, de la Leatherhead, a declarat: „Trebuie să trecem peste opinia greşită conform căreia mâncarea ‘proaspătă’ este mereu mia bună decât cea conglelată. Aceste rezultate demonstrează că alimentele îngheţate pot fi comparate din punct de vedere nutritive cu produsele fresh”.

Află cum se congelează corect fructele şi legumele pe adevarul.ro.

Află cum se congelează corect fructele şi legumele pe adevarul.ro.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg