„Sănătate cu Stil”, o nouă emisiune la Prima TV

Eugenia Foarfeca (Sanatate cu Stil   Prima TV) jpeg

Din 22 februarie, de la ora 10:00, Eugenia Foarfecă vă prezintă emisiunea „Sănătate cu Stil”, la Prima TV.

Emisiunea „Sănătate cu Stil” aduce în atenţia telespectatorilor o serie întreagă de afecţiuni, cu care se confruntă tot mai mulţi români, şi oferă cele mai bune soluţii şi remedii pentru acestea, cu ajutorul celor mai buni medici din România.

Eugenia Foarfecă, prezentatoarea emisiunii, are o experienţă de zece ani în jurnalismul de sănătate şi a fost premiată în cadrul Galei Sănătăţii. Împreună cu specialişti din diverse domenii de activitate, ea va oferii telespectatorilor cele mai bune sfaturi, pentru o formă fizică de invidiat.

“Vom dezbate şi subiecte legate de alimentaţie, mişcare, afecţiuni tabu sau frumuseţe, pe care le vor prezenta în rubrici precum "Sănătate în bucate", “Mă mişc, deci exist", "Secret Zone" sau "Dicţionar de frumuseţe"”, spune Eugenia.

De asemenea, telespectatorii vor afla şi cum îşi pot asigura o stare de bine cu ajutorul leacurilor din natură, a plantelor care pot face adevărate miracole pentru sănătate.

Toate acestea la „Sănătate cu Stil”, o emisiune cu informaţii şi sfaturi utile, din 22 februarie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, la Prima TV.