O prăjitură ideală pentru momentele în care ai poftă de ceva dulce, dar n-ai chef să petreci foarte mult timp în bucătărie. Prăjitura cu piersici o poţi servi cu îngheţată sau poţi chiar să schimbi fructele şi să o încerci şi în varianta cu mere, portocale sau nectarine.

Ai nevoie de:

200 g făină

200 g unt

200 g zahăr

4 ouă

o coajă rasă de lămâie

zahăr vanilat

sare, după gust

Freci gălbenuşurile cu zahărul vanilat, apoi adaugi untul şi continui să amesteci. Separat, baţi albuşurile până obţii o spumă. Adaugi spuma în amestecul iniţial şi apoi presari făina. Torni compoziţia intr-o tavă unsă în prealabil cu unt. Deasupra aşezi felii de piersici. Laşi la cuptorul încins 25 de minute, la 180 de grade.

Sursa foto: Food & Style

Loading...