Nu ai nevoie de cuptor pentru a prepara o prăjitură delicioasă. Această prăjitură se face fără făina, ouă sau lapte. Este un desert perfect pentru pentru diabetici, pentru că nu conţine zahăr, dar o poţi prepara şi în zilele de post.

Ingrediente: 

Pentru blat

400 g nucă de cocos

10 curmale

3 linguri cacao

1 lingură miere

1lingură ulei de cocos

1 linguriţă esenţă de vanilie

1 praf de sare

Pentru cremă

400 g nucă de cocos

2 linguri miere

1 lingură ulei de cocos

Pentru glazură

6 linguri cacao

4 linguri ulei de cocos

2 linguri miere

2 linguri nucă de cocos

Mod de preparare:

Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Pui toate ingredientele pentru blat în blender şi le omogenizezi, apoi le pui în tavă şi presezi.

Pentru cremă, pui toate ingredientele în blender şi le amesteci până când obţii o pastă. Întinzi crema peste blat şi nivelezi.

Combini cacaua cu mierea şi uleiul de cocos, pui glazura peste prăjitură, o nivelezi şi presari fulgii de nucă de cocos.

Dai prăjitura la rece peste noapte.

Sursa https://wholefoodsimply.com

Loading...