Un desert rece este exact ceea ce cauţi în zilele caniculare. Iar acest puding cu ciocolată şi mango cu siguranţă îţi face cu ochiul!

De ce ai nevoie pentru puding cu ciocolată şi mango

3 banane
› 2 linguri pudră de cacao
› 2 linguri miere
› ½ linguriţă esenţă de vanilie
› 100 g alune
› 2 fructe de mango

Cum se prepară puding cu ciocolată şi mango

Se curăţă bananele, se taie rondele şi se mixează în blender împreună cu laptele, pudra de cacao, mierea şi 1 fruct de mango, curăţat de coajă.
Se aromatizează cu esenţă de vanilie, după gust. Se toarnă compoziţia în forme, în funcţie de numărul de porţii stabilit şi se pune la rece 3-4 ore.
În momentul servirii, se ornează cu alune zdrobite grosier şi cu câte o steluţă (sau altă formă preferată) decupată din pulpa fructului de mango rămas.

Loading...