Pulpă de porc cu castraveţi muraţi

pulpa de porc umpluta cu castraveti murati jpeg

Aperitiv perfect pentru o masă la care ai invitat mai mulţi prieteni, poţi pregăti această reţetă de pulpă de porc cu castraveţi muraţi. Toată va fi mai mult decât încântată!

Ingrediente pentru pulpă de porc cu castraveţi muraţi

500 g carne de porc fără os 5 ouă 5 castraveţi muraţi în oţet 200 g telemea sau caşcaval sare piper

Mod de preparare pentru pulpă de porc cu castraveţi muraţi

Se taie carnea în aşa fel încât să se obţină o bucată cât mai dreaptă, care se unge cu ulei pe partea care va fi rulată cu umplutura la interior şi se presară cu sare şi piper.

Se lasă deoparte până se prepară umplutura. 2 Se bat ouăle, se amestecă cu brânza tăiată cuburi şi se coace omleta având grijă să fie cât mai întreagă.

Bucata de carne se desface, se aşază omleta şi peste aceasta se pun castraveţii bine scurşi şi tăiaţi, pe lung, în patru. Se rulează cu umplutura în interior şi se pune rulada într-

o folie de aluminiu. Se strânge la capete şi se aşază într-o tavă cu două căni cu apă. Se dă la cuptor pentru 50 de minute. Se desface la picnic şi se serveşte feliată, cu vin roşu.