Reţetă de cheesecake sărat, un deliciu

1 cheesecake sarat jpg jpeg

Ai încercat vreodată cheesecake, în varianta sărată? Dacă nu, este timpul să o faci! Această reţetă este cu totul inedită, nu necesită coacere, iar gustul de va cuceri garantat!

Ingrediente pentru Cheesecake sărat

• 250 g biscuiţi crackers

• 150 g unt topit

• 800 g cremă de brânză

• 250 g mascarpone

• oregano

• sare şi piper

• 100 g arahide

• 150 g parmezan

Mod de preparare Reţeta de Cheesecake sărat

Sfărâmă bine biscuiţii şi amestecă-i cu untul topit. Aceasta va fi baza cheesecake-ului, care se aşează în forma detaşabilă a prăjiturii.  

Amestecă toate brânzeturile, adaugă sare, piper şi oregano după gust. Întinde compoziţia de brânză peste blatul cu biscuiţi, apoi presară parmezanul răzuit. Arahidele se strivesc şi ele cu ajutorul unui făcăleţ, într-o pungă şi se pune peste straturile de brânză. 

Totul se dă la frigider pentru o oră, apoi se desface forma, se taie şi se serveşte. 

Poftă bună!