Prăjitură pufoasă cu cremă şi căpşuni

Un desert delicios pentru zilele călduroase, prăjitura pufoasă cu cremă şi căpşuni te va cuceri imediat.
Ingrediente pentru prăjitură pufoasă cu cremă şi căpşuni
Pentru blat
100 g unt, la temperatura camerei
200 g zahăr
2 ouă
1 linguriţă praf de copt
1/4 linguriţă sare
180 g făină
180 ml lapte
1 linguriţă esenţă de vanilie
400 g căpşuni
Pentru cremă
250 g cremă de brânză, la temperatura camerei
60 g zahăr pudră
250 g frişcă
Mod de preparare - Prăjitură pufoasă cu cremă şi căpşuni
Într-un bol, baţi zahărul cu untul până la omogenizare. Adaugi ouăle, praful de copt şi sarea. Încorporezi treptat făina şi laptele. Combini cu esenţa de vanilie. Torni aluatul într-o tavă unsă cu ulei şi presărată cu puţină făină. Dai la cuptorul încins 18-20 de minute sau până când trece testul cu scobitoarea.
Laşi să se răcească complet. Mixezi crema de brânză cu zahărul pudră şi frişca rece. Ungi blatul uniform cu cremă. Aşezi căpşunile feliate una lângă alta sau decorezi după imaginaţie. Dai la rece 2-3 ore înainte de servire.
Sursa https://lilluna.com