Baghetă franţuzească cu pui
Aceste sendviş uriaş s-a dovedit un adevărat deliciu, mai ales, dacă pui din abundenţă sos! Sugestia noastră este sosul de usturoi, dar tu poţi folosi orice sos îţi este pe plac!
Ingrediente 1 pâine franţuzească 500 g carne de pui, fiert şi tăiat fâşii 1 1/2 cană brânză mai tare, răzuită 2 cepe verzi, tăiate subţire 1 - 2 căni sos de usturoi
Mod de preparare
Încingi cuptorul. Aşezi hârtie de copt într-o tavă. Tai pâinea în jumătate, pe lungime. Aşezi ambele jumătăţi în tavă cu faţa tăiată în sus.
Într-un vas mare, amesteci puiul tăiat bucăţi, brânza, ceapa verde şi cât sos vrei pentru a obţine un amestec omogen. Întinzi compozişia peste una din jumătăţi, peste care aşezi cealalată pâine.
Laşi la copt 10-15 minute sau până când se topeşte brânza. Scoţi din cuptor şi laşi deoparte 5 minute înainte de a felia şi a servi.
sursa: http://life-in-the-lofthouse.com/