Cârnăciori înveliţi în bacon, cu sos barbecue

Carnaciori inveliti in bacon jpeg

Aceste gustări sunt dulci şi sărate în acelaşi timp şi după ce vei gusta un cârnăcior învelit în bacon, vei vedea că dă dependenţă. Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a obţine un aperitiv perfect.

Ingrediente

400 g cârnăciori de bere afumaţi 450 g bacon (fiecare felie să fie tăiată în trei) 110 g zahăr brun 115 g ketchup ulei, pentru uns tava

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul. Ungi o tavă de copt cu puţin ulei. Înveleşti, pe rând, cârnăciorii în bacon şi îi fixezi cu scobitori. Îi aşezi pe toţi în tavă şi o dai la cuptor 30 de minute. Între timp, amesteci zahărul brun cu ketchupul într-un bol mic.

Scoţi cârnăciorii din cuptor şi îi aşezi pe o farfurie. Scurgi grăsimea din tavă şi îi aşezi la loc. Îi ungi cu sosul barbecue sau îl torni direct peste ei. Îi dai din nou la cuptor până devin lipicioşi, aproximativ 15 minute. Îi serveşti calzi.

Sursa + foto: www.culinaryhill.com

ww.culinaryhill.com

Cârnăciori înfăşuraţi în bacon

Cârnăciori înfăşuraţi în bacon

Iahnie de fasole cu cârnăciori

Iahnie de fasole cu cârnăciori

Cârnăciori în aluat

Cârnăciori în aluat