Chifteluţe de pui cu spanac

chiftelute de pui jpeg

Cu muştar sau cu un sos de maioneză, chifteluţele de pui cu spanac sunt un antreu potrivit la masa de prânz. Le poţi consuma şi ca fel principal, alături de o salată de sezon.

Ingrediente

500 g piept de pui 200 g spanac 2 cepe 4 căţei de usturoi 3 felii de pâine prăjită 3 ouă sare, piper făină ulei pentru prăjit

Preparare

Speli carnea de pui şi spanacul şi le tai bucăţele. Dai prin maşina de tocat pieptul de pui, spanacul, ceapa şi usturoiul, amesteci cu ouăle, pâinea prăjită înmuiată şi stoarsă bine.

Adaugi sare şi piper, după gust, şi amesteci compoziţia până devine o pastă omogenă.

Îţi umezeşti mâinile cu apă rece, formezi chifteluţe rotunde, le dai prin făină, le prăjeşti în baie de ulei încins şi le serveşti calde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg