Curcan în stil mediteranean

curcan jpeg

Te vei îndrăgosti de această reţetă de când o vei prepara pentru prima oară. În plus, carnea de curcan este printre cele mai sănătoase. Deci, cine doreşte curcan în stil mediteranean?

De ce ai nevoie pentru curcan în stil mediteranean

4 cartofi

4 linguri ulei

1 ceapă

2-3 căţei de usturoi

1 conservă roşii descojite

500 g carne de curcan

1 linguriţă pudră de ardei, iute sau dulce

sare

piper

1 lingură suc de lămâie

pătrunjel

50 g brânză feta

Cum se prepară curcan în stil mediteranean

Fierbi cartofii în coajă, în apă cu sare, până ce furculiţa întră cu uşurinţă în ei. Îi descojeşti, îi tai cubuleţe şi-i rumeneşti în două linguri de ulei.

Separat, sotezi ceapa în restul de ulei, adaugi roşiile descojite şi carnea tocată de curcan. Pui capacul şi laşi să fiarbă la foc mic, până ce este gata carnea. Dacă mai este nevoie, mai adaugi puţină apă la fierbere. Presari pudra de ardei, sare, piper, usturoiul pisat şi sucul de lămâie. Adaugi cartofii în tigaie peste carne, amesteci şi dai deoparte.

Serveşti cu pătrunjel şi brânză feta sfărâmată pe deasupra.

Sursa foto http://www.mightymrs.com

http://www.mightymrs.com