Frigărui de curcan cu porumb
Şi pentru că sfârşitul de săptămână nu este departe, iată ce propunere avem pentru o ieşire la iarbă verde!
Ingrediente
300 g piept de curcan 3 ştiuleţi de porumb în lapte 1 ardei gras verde 1 ceapă mare 2 roşii 2 linguri ulei sare piper ketchup sos pesto
Preparare
Tai ştiuleţii de porumb în câte trei bucăţi fiecare, cât mai egale între ele. Tai, din pieptul de curcan, trei cuburi cu latura de 3 cm, iar restul îl tai felii cu grosimea de 1 cm, ceapa şi roşiile le tai rondele, iar ardeiul, pătrate de aceeaşi mărime ca restul ingredientelor.Înfigi ingredientele pe ţepuşe de frigărui, alternându-le unele cu altele, începând cu cuburile de carne. Pudrezi frigăruile cu sare şi piper, după gust, le stropeşti cu ulei şi le rumeneşti pe grătarul bine încins, pe toate părţile.Le serveşti calde, însoţite de ketchup şi de sos pesto, după preferinţă.