Hamburger din şniţele de porc

hamburger jpeg

Când cei mici îţi cer să le cumperi hamburgeri, prepară repede aceste şniţele de porc, care vor fi delicioase în o chiflă proaspătă.

De ce ai nevoie

8 medalione de porc

75 g pesmet

35 g parmezan

1 lingură cu vârf făină

4 căţei de usturoi

1 ou

sare

ulei, pentru prăjit

8 chifle

frunze de salată

Cum se prepară

Baţi medalioanele cu ciocanul pentru şniţele pentru a le frăgezi, apoi le ungi cu usturoi zdrobit şi le condimentezi cu sare, după gust.

Amesteci pesmetul cu parmezanul ras. Baţi oul şi, separat, pui făina într-o farfurie. Treci şniţelele prin făină, ou şi pesmet, apoi le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi, până când se rumenesc.

Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Tai chiftele pe mijloc, pui câte un şniţel şi o frunză de salată. Le serveşti calde.

Sursa https://charlotteslivelykitchen.com

https://charlotteslivelykitchen.com