Hamburger din şniţele de porc
Când cei mici îţi cer să le cumperi hamburgeri, prepară repede aceste şniţele de porc, care vor fi delicioase în o chiflă proaspătă.
De ce ai nevoie
8 medalione de porc
75 g pesmet
35 g parmezan
1 lingură cu vârf făină
4 căţei de usturoi
1 ou
sare
ulei, pentru prăjit
8 chifle
frunze de salată
Cum se prepară
Baţi medalioanele cu ciocanul pentru şniţele pentru a le frăgezi, apoi le ungi cu usturoi zdrobit şi le condimentezi cu sare, după gust.
Amesteci pesmetul cu parmezanul ras. Baţi oul şi, separat, pui făina într-o farfurie. Treci şniţelele prin făină, ou şi pesmet, apoi le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi, până când se rumenesc.
Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Tai chiftele pe mijloc, pui câte un şniţel şi o frunză de salată. Le serveşti calde.