Hot-dog cu brânză
O reţetă mai inedită de hot-dog, cu brânză, dar care poate oricând să îşi găsească locul în coşul de picnic.
De ce ai nevoie pentru hot-dog cu brânză
1 foaie aluat de foitaj
8 crenvurşti
200 g caşcaval ras
1 ou
1 lingură seminţe susan
1 lingură praf de usturoi
1 lingură ceapa tocată fin
1 lingură seminţe de mac
Află cum se prepară hot-dog cu brânză
Combini într-un castron seminţele de susan, de mac, ceapa şi usturoiul. Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Desfaci foaia de aluat decongelat şi o împarţi în opt fâşii egale. Crestezi crenvuştii pe lung, fără însă să-i tai de tot. Umpli crenvuştii cu caşcaval, îi aşezi pe foaia de aluat, pe care o înfăşori în jurul lor.Îi ungi cu ou şi presari condimentele. Aşezi hot-dogii în tavă şi îi dai la cuptor până se rumenesc.
Sursa foto http://www.mymoderncookery.com