Muşchi de porc umplut

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA jpeg

Carnea de porc poate fi preparată în mii de feluri, dar la cuptor are un gust aparte.

Ai nevoie de

› 800 g muşchiuleţ de porc (2 bucăţi mari sau 4 mici) › morcovi tăiaţi julien › ţelină tăiată julien › praz tăiat julien › slănină afumată tăiată felii subţiri › caşcaval ras mare › sare › piper › ulei

Se despică fiecare muşchiuleţ sub forma unei farfurii. Se opăresc rapid legumele tăiate julien. Fiecare muşchiuleţ se acoperă cu felii de slănină, deasupra se pun legumele şi se presară caşcaval dat pe răzătoarea mare. Se rulează fiecare muşchiuleţ şi se leagă cu o sfoară de bucătărie sau se fixează cu scobitori, apoi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Se încinge uleiul într-o tigaie, se prăjesc rulourile pe toate părţile, apoi se dau la cuptor, la 180° C, pentru circa 20 de minute. Se scot şi se lasă să se aşeze pentru 5 minute, apoi se scot scobitorile sau sfoara şi se taie fiecare rulou în bucăţi de circa 2-3 cm grosime



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg