Omletă cu carne şi praz

omleta cu carne si praz jpeg

Daci vrei un mic dejun săţios, poţi încerca această reţetă cu carne şi praz.

Ingrediente (3 porţii)

2 pulpe de pui dezosate 2 cartofi 6 ouă 3-4 linguri ulei sare piper 1 praz 1 legătură mărar

Mod de preparare

Fierbi cartofii în apă cu sare, îi tai felii şi-i tragi la tigaie cu 3 linguri de ulei. Îi scoţi şi-i dai deoparte. Tai pulpele de pui cubuleţe, le prăjeşti în uleiul rămas şi le scoţi pe un şervet absorbant. Speli prazul, îl tai felii şi-l sotezi.

Ungi cu ulei o cratiţă şi pui ouăle bătute cu sare şi piper, după gust. Adaugi prazul, cartofii şi bucăţile de pui. Dai la cuptor cratiţa 30 de minute, iar cu 5 minute înainte să fie gata, presari mărarul tocat.