Ouă scoţiene
Scoţienii au nevoie de mâncare consistentă pentru a face faţă frigului pătrunzător din acea zonă. Învaţă şi tu să prepari delicioasele ouă scoţiene!
De ce ai nevoie pentru ouă scoţiene
400 g carne de pui şi de vită tocată
½ ceapă
4 căţei de usturoi
1 lingură muştar
1 praf ardei iute
200 g făină
200 g pesmet
4 ouă
sare, piper
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară ouă scoţiene
Combină carnea tocată cu ceapa tocată, usturoiul pisat, muştarul şi condimente după gust. Fierbe 3 ouă 8 minute, ţine-le în apă rece şi descojeşte-le. Formează biluţe de carne şi aşază în mijloc câte 1 ou fiert. Încinge uleiul în tigaie şi trece bilele prin făină, oul bătut şi pesmet. Rumeneşte ouăle scoţiene pe toate părţile, scoate-le pe un şervet de hârtie şi serveşte-le fierbinţi.
Sursa foto http://blog.moonberry.com