Ouă scoţiene

oua scotiene jpeg

Scoţienii au nevoie de mâncare consistentă pentru a face faţă frigului pătrunzător din acea zonă. Învaţă şi tu să prepari delicioasele ouă scoţiene!

De ce ai nevoie pentru ouă scoţiene

400 g carne de pui şi de vită tocată

½ ceapă

4 căţei de usturoi

1 lingură muştar

1 praf ardei iute

200 g făină

200 g pesmet

4 ouă

sare, piper

ulei, pentru prăjit

Cum se prepară ouă scoţiene

Combină carnea tocată cu ceapa tocată, usturoiul pisat, muştarul şi condimente după gust. Fierbe 3 ouă 8 minute, ţine-le în apă rece şi descojeşte-le. Formează biluţe de carne şi aşază în mijloc câte 1 ou fiert. Încinge uleiul în tigaie şi trece bilele prin făină, oul bătut şi pesmet. Rumeneşte ouăle scoţiene pe toate părţile, scoate-le pe un şervet de hârtie şi serveşte-le fierbinţi.

Sursa foto http://blog.moonberry.com

http://blog.moonberry.com