Pârjoale cu ton şi ceapă verde

chiftele jpeg

Când ai poftă de peşte, încearcă o reţetă simplă de pârjoale cu ton şi ceapă verde.

Ingrediente pentru pârjoale cu ton şi ceapă verde

300 g ton mărunţit, la conservă

1 ou

60 g făină

1-2 legături ceapă verde, tocată

2 linguriţe muştar

coaja rasă şi zeama de la ½ lămâie

2-3 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare – Pârjoale cu ton şi ceapă verde

Într-un bol mai mare, combini toate ingredientele cu excepţia uleiului. Amesteci bine compoziţia cu mâinile. Formezi 4 chifteluţe, de mărime potrivită.

Încingi uleiul într-o tigaie. Rumeneşti pârjoalele 3-4 minute pe fiecare parte. Serveşti imediat.

Sursa https://whatgreatgrandmaate.com

https://whatgreatgrandmaate.com