Peşte în crustă de ierburi

peste crusta migdale spanac jpeg

În doar 20 de minute poţi prepara peşte în crustă de ierburi şi cina va fi gata.

De ce ai nevoie pentru peşte în crustă de ierburi

4 fileuri peşte

1 linguri pătrunjel

2 linguri oregano

2 fire usturoi verde

½ lingură muştar

2 linguri ulei

2 linguri zeamă de lămâie

sare

piper

Cum se prepară peşte în crustă de ierburi

Toci pătrunjelul şi usturoiul verde şi-l amesteci cu oregano. Adaugi muştarul, zeama de lămâie, uleiul şi sare şi piper după gust. Tai fileurile în jumătate, în funcţie de câte de mari sunt şi le asezonezi cu sare şi piper după gust. Pui peste fileuri compoziţia de ierburi, o întinzi şi aşezi bucăţile de peşte în pătrate de hârtie de copt, la care legi capetele, precum nişte pacheţele. Le pui în tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute.