Piept de pui condimentat, la tigaie
Surpriza acestui început de săptămână este acest fel de mâncare pe care îl poţi prepara foarte rapid.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
4 linguri ulei
150 ml supă de pui
3 ardei graşi
1 dovlecel
100g măsline verzi
roşii în bulion
1 ceapă roşie
2 căţei de usturoi
1 morcov
2 tulpini de ţelină
cimbru
rozmarin
2 cuişoare
sare
piper
Mod de preparare:
Rumeneşti bucăţile de piept de pui în ulei bine încins, apoi le scoţi deoparte şi le păstrezi calde.
În grăsimea rămasă, căleşti ceapa şi usturoiul tăiate rondele. Adaugi ardeii, dovlecelul şi morcovul, tăiate bucăţi mari. Când încep să se în moaie, adaugi măslinele, roşiile cu tot cu bulionul în care au fost conservate, tulpinile de ţelină tăiate felii subţiri, cimbru, rozmarin, cuişoare, sare şi piper, după gust.
Torni supa de pui, iar deasupra aşezi bucăţile de carne. Introduci tigaia la cup tor pentru circa 25 de mi nute până se rumeneşte uniform.