Piept de pui condimentat, la tigaie

1365181069 9494tigaie 20aromata jpeg

Surpriza acestui început de săptămână este acest fel de mâncare pe care îl poţi prepara foarte rapid.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui

4 linguri ulei

150 ml supă de pui

3 ardei graşi

1 dovlecel

100g măsline verzi

roşii în bulion

1 ceapă roşie

2 căţei de usturoi

1 morcov

2 tulpini de ţelină

cimbru

rozmarin

2 cuişoare

sare

piper

Mod de preparare:

Rumeneşti bucăţile de piept de pui în ulei bine încins, apoi le scoţi deoparte şi le păstrezi calde.

În grăsimea rămasă, căleşti ceapa şi usturoiul tăiate rondele. Adaugi ardeii, dovlecelul şi morcovul, tăiate bucăţi mari. Când încep să se în moaie, adaugi măslinele, roşiile cu tot cu bulionul în care au fost conservate, tulpinile de ţelină tăiate felii subţiri, cimbru, rozmarin, cuişoare, sare şi piper, după gust.

Torni supa de pui, iar deasupra aşezi bucăţile de carne. Introduci tigaia la cup tor pentru circa 25 de mi nute până se rumeneşte uniform.