Piept de pui cu pesmet la cuptor FOTO
Încearcă o reţetă simplă de piept de pui cu pesmet la cuptor. Un preparat crocant, plin de savoare şi extrem de uşor de făcut. În total, vei avea nevoie doar de 30 de minute pentru a te bucura de acest piept de pui crocant.
Piept de pui cu pesmet la cuptor - Ingrediente (2 porţii)
2 bucăţi de piept de pui dezosat, fără pieliţă 2 linguri maioneză 1 linguriţă mix de condimente cajun, opţional 1 linguriţă boia de ardei 1 linguriţă usturoi pudră 1/2 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper 70 g pesmet panko, mai mare
Piept de pui cu pesmet la cuptor - Mod de preparare
Încingi cuptorul. Foloseşti o spatulă pentru a acoperi pieptul de pui pe toate părţile cu un strat subţire de maioneză.
Amesteci pesmetul cu condimentele, boiaua, usturoiul pudră, sarea şi piperul măcinat. Dai bucăţile de piept prin pesmet (atenţie, nu trebuie să fie unul fin), îl presezi cât mai bine pentru a se lipi de pui.
Tapetezi o tavă şi aşezi în ea carnea de pui. Dacă vrei, pulverizezi puţin ulei (dintr-un spray pentru gătit) peste bucăţile de piept. Dai la cuptor aproximativ 25 de minute şi serveşti puiul crocant cât este cald.
Sursa: basilandbubbly.com.