Plăcintă cu carne şi brânză

placinta cu carne si branza jpeg

E momentul pentru un răsfăţ cu carne!

Ingrediente

Pentru aluat 15 linguri ulei 15 linguri apă minerală 1 praf de copt stins cu zeamă de lămâie făină cât cuprinde 1 praf de sare

5 ardei capia copţi şi curăţaţi

1-2 buc. praz tocat

500 g brânză de capră

2 cotlete de porc fără os

sare

piper

1 ou bătut

frunzuliţe de busuioc

Cum se prepară

Pui făina într-un vas, torni praful de copt, uleiul, apa minerală şi sarea şi frămânţi un aluat până ţi se dezlipeşte de pe degete. Dai la frigider.Dai cotletele cu sare şi piper şi le frigi, pe o parte şi pe cealaltă, 10 minute, într-o tigaie de teflon fără ulei, apoi le scoţi pe o farfurie.

Zdrobeşti brânza cu o furculiţă, pui prazul tocat şi amesteci energic. Scoţi aluatul din frigider şi întinzi două foi de mărime potrivită. Pui pe fiecare foaie fâşii de ardei, întinzi amestecul de brânză, aşezi cotletul fript şi înfăşori aluatul. Ungi cu ou bătut.

Procedezi la fel şi cu a doua foaie. Aşezi în tava tapetată şi dai la cuptorul încins în prealabil. Ţii aproximativ 2 ore, la foc moale. Pentru un gust inedit, dacă vrei, poţi servi friptura în aluat cu busuioc verde.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg